Am strâns toate aromele de toamnă și le răsfir în cele ce urmează. Părul a înflorit târziu în toamnă și florile sale, laolaltă cu perele zemoase, îmi vor fi alături in zilele umede și reci care urmează.
I-am surprins și pe cei doi, Brândușa și Romeo, prieteni buni, după o vară plină de musafiri care i-au mângâiat și alintat.
Agastache, dovleci, struguri și must, într-un amestec de arome.
Cu zâmbet înainte în clasa 0.
Revenind la roșii, le-am așezat pe ultima masă însorită, sunt soiurile care încheie sezonul .
Persimmon
Persimmon
Kukla’s Portughese Heart
Harvard Square
Clackamas Blueberry, Stripes of Yore, H34 Gelb, Bosque Bumblebee
Canestrino Luca
Black and Red Boar
Fragola Garfagnana
Roșia Armeriei, roșia de Jelna, m-a uimit prin productivitate și rezistență.
Pimiento de Padron
Red Rocoto
Ketchup de legume, sungold la sticle și dulceață de rubarbă sau aromele din cămară.
Mirela
Minunat! Și roadele, și chipul angelic de fetiță, și fața de masă cu dantelă croșetată (tu ai făcut-o?)…
Scuze Carmen, comentariul tău a stat ascuns în Spam. Fetița este nepoțica vecinului, o năzdrăvană veselă.
Îmi povestea despre școală și ce i-ar place să învețe.
Fața de masă am păstrat-o de la bunica mea, dânsa a croșetat dantela și a cusut-o.
Ce poze frumoase!
Ma bucur ca am gasit blogul tau cu poze atat de apetisante, ma pun acum la rasfoit :))
Bun venit Luiza!