Magazin de seminte de rosii

Magazin Semințe de Roșii

Magazin semințe de roșii crescute natural, direct de la producator.

Alege din cele peste 330 de soiuri de semințe de roșii si vei fi incântat de gustul roșiilor din copilărie. Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele dorite în coș, să selectezi metoda de plată și felul în care dorești să îți fie livrate produsele (prin poștă sau curier rapid).

Imaginile prezentate în Magazinul de Semințe de Roșii sunt reale, obținute în grădina noastră, folosind aceleași semințe pe care le comercializăm. Pentru orice întrebare ne poți contacta pe site sau pe Facebook, vom fi bucuroși să îți răspundem.

Noi romanii suntem un popor in care agricultura a fost si inca este in sangele nostru. Iubim sa avem o micuta gradina si sa cultivam cate putin din fiecare tip de leguma. Fie ca este vorba de seminte de rosii, castraveti, vinete sau dovlecei,  vom face tot posibilul ca gradina pe care o avem sa ne ofere cateva roade pe parcursul unui an.

Semintele de rosii sunt cele mai cumparate legume de catre micii agricultori, iar din gradinile micilor agricultori nu lipsesc niciodata acestea.

Plicul de seminte de rosii conține 20 semințe!

Gradina Mirelei Facebook Logo
error: Aceasta imagine este protejata la copiere!