Magazin de seminte de rosii

Christina’s Tomaten 748

10,00 lei

Va prezint Cristina’s Tomaten 748, soi cultivat de Cristina Popa in Austria. Soiul provine din Blaj si a fost pastrat cu grija de tatal sau si mostenit in familia Popa de generatii. Cristina Popa mi-a spus: “sper din suflet sa va bucure si sa arate tot ce sunt in stare. Tomatele mele sunt asa de simple si de pure, au gustul copilariei mele, gust de soare si multa iubire.” Cristina numeste soiurile sale “un mic tezaur” si are mare dreptate!! Soiul 748 este una dintre cele mai dulci rosii cultivate de mine si care te indeamna sa mai bagi o felie in gura, o rosie deosebita! Multumesc Cristina!!

„Cine seamana iubire culege iubire ❤️🍅 Dumneavoastra reusiti acest lucru minunat, iar tomatele mele de asta au nevoie….de iubire si mult soare 🍅❤️…suflet insorit, armonie, echilibru…restul stiu ele comorile mele cum sa le dreaga si sa le desavirseasca ❤️😄🍅…si au confirmat asta inca o data…la dumneavoastra in minunata Gradina a Mirelei 🤗❤️🍅
…cu mare drag vi le-am daruit 🤗🥰” ne spune Cristina.
748 grame este greutatea fructului obtinut in gradina Cristinei, culoarea este un rosu frumos, aprins, cu interior plin de zahar, foarte dulce, surprinzator pentru o rosie. Am asteptat cu nerabdare coacerea fructelor si i-am dat de stire Cristinei cand am avut fructele coapte. O rosie foarte buna, cea mai buna. Crestere nedeterminata, inaltimea ajunge si la 2.2 m.

https://www.facebook.com/reel/336770705190647

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite

Seminte de rosii soiul Rosii Christina’s Tomaten 748

  • Pentru o germinare eficientă, puneți semințele de roșii, timp de 12 ore, în apă.
  • Semănați la 1 cm. adâncime, apoi acoperiți cu pământ. Eu recomand produsul care conține și turbă.
  • Răsadurile astfel pregătite se păstrează umede în permanență și la o temperatură constantă de 22-24 ˚C.
  • Perioada de germinare este de 7-14 zile.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Gradina Mirelei Facebook Logo
error: Aceasta imagine este protejata la copiere!