Soiurile toamnei

Home / Blog / Soiurile toamnei

9 Comments

 • Mirelun gradina ta e o adevarata gradina botanica, dupa fiecare articol de-al tau aflu despre cate o planta pe care apoi o caut, citesc despre ea, si imi doresc sa o cultiv la randul meu 🙂

  • Bună dimineața Oana!
   Așa îmi place și mie să caut soiuri noi și să încerc să le cultiv. Mă bucur când întâlnesc grădinari cu care pot schimba detalii despre cultivarea noilor soiuri. Poate o să ne întâlnim și să discutăm despre grădinile noastre. O zi bună!

 • Ca de fiecare data, UN RASFAT!
  Da, ia-n zi-mi matale, de unde aparu caprioara astalalta??!!
  Si, da, bravas! Bine ca in sfarsit iti protejezi pozele!
  Luna mea plina de bunatati!

 • Buna seara soro, la tine-i vara ca prea sunt toate verzi si frumoase chiar daca ai scos la inaintare muraturile. Vad ca aveti si ajutoare noi in gradina, este inlocuitoarea Brandusei sau partenera de iarna? Cat despre noul sezon vad ca deja ai inceput sa aduni soiuri noi. Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o iarna linistita.

  • Cățelușa aș vrea să fie companiona Brândușei dar deocamdată sunt neînțelegeri între ele. 🙂
   Am mutat verdele în seră, experimentez soiurile rezistente la frig.
   O seară bună vă urez!

  • Mă onorează invitația ta, răspund cu întârziere mare, pentru care îmi cer scuze.
   Soiuri dulci, deosebite, sunt Old German și Sungold hibrid. Crescut afară în plin soare, Sungold are un gust deosebit pentru o tomată, rodește până toamna târziu, ajungând la patru metri înăltime. Tot crescut afară, Dixie Golden Giant este o tomată cu gust fructat, rezistentă la boli, productivă. Vintage wine mi-a plăcut pentru aspect si productivitate, a deschis și a închis sezonul. Alte soiuri Cherokee, Robeson, Black Tula și Dulcea de Făgăraș.
   Un An bun si spor în toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gradina Mirelei Facebook Logo
error: Aceasta imagine este protejata la copiere!