Prunele se adună în găluște, roșiile se strâng în panere, pepenii au prins aromă.
Silvia ne-a adus găluște cu prune, aromate și zemoase. Am gustat și grâu copt pe sare, un deliciu crocant! Mirosea a coajă de păine, proaspăt coaptă. Frumoasa, talentata și nemăritata mea, Silvia 🙂
Ardeii iuți Bulgarian Carrot, Royal Black, Brazilian Star Fish, Bishop Crown de la colegul meu Dumitru Ciuciu.
Cafe Bule – J&L Garden
Orange Russian 117 sau Dawson’s Russian Oxheart
H34 Gelb
Alki Blue Blood – Tom Wagner
Clackamas Blueberry – Tom Wagner
Stripes of Yore – Tom Wagner
Yamali Blue – Tom Wagner
Summer Cider Apricot
Caspienne Rose
Kardinal Tshyornyi
Nicoviotis Orange
Canestrino Garfagnana și Canestrino Luca
Fragola Garfagnana
Cow’s Tit-Țâța Vacii
Medaille D’or
Striped Roman
Tonnelet
Green Grape și Prue
Dester Beef
Purple Pear Brandywine
Yaska Yugoslavia
Strawberry Leopard – Brad Gates
Moya Verte
Persimmon si Orange Strawberry
Sunrise Bumble Bee
Kotlas – grefă
Scabitha – Brad Gates
Piennolo del Vesuvio
Brandywine Apricot
Kulka’s Portuguese heart
Orange Strawberry, Brandywine Apricot, Buraker’s Favorite
Blush
Green Tiger
Brin de Muguet
Htp11
Hibrizii Trapezen și HTP11
Gogoșar Gogomax
Pepene galben
Colosal Creek
Carolina Reaper
Imi ploua in gura la galustele cu prune,iar colectia de tomate m-a dat pe spate.
Care mai de care mai interesanta si cred fiecare cu un gust deosebit.
Asa cum ti-am mai zis,urmeaza sa mesteresti un soi propriu de tomate.
Numai bine!
Daaa, am avut gura plină vreme de câteva minute bune….
De grâu am fost uimită, am rugat-o pe Silvia să-mi spună cum l-a pregătit. Era grozav!
Un soi propriu zici?! Mai am multe de descoperit.Numai bine și vouă!
Mireluuuun, tava cu galuste cu prune agita papilele gustative pana la un nivel maxim. Ce sa mai spun de toate rosiile care mai de care mai speciale si mai ochioase. Felicitari pentru munca depusa si pentru dorinta de a (ne) descoperi atatea soiuri in atatea forme si culori – gustul il stii doar tu 🙂 Apropos, pe cand o recenzie la gustul rosioarelor prezentate? Iti doresc o toamna frumoasa.
Mulțumesc mult pentru urări! Tu ce mai faci?
Vă las pe voi să descoperiți gustul tomatelor 🙂 o recenzie îmi este greu să fac.
Cu drag,
Noi suntem bine…culegem roade, facem planuri pentru anul urmator, verificam bloguri dragi 🙂 asteptam postari noi la blogurile dragi.
Ce frumuseti! Podoabe de vara. Felicitari, inca un an bogat!
Dana! Salvia are și tulpina albastră, nu doar floarea!
Mirela, nu am mai vazut atatea soiuri de rosii adunate la un loc! Ti-am pomenit recolta si diversitatea intr-o discutie de gradinari tocmai aici in Canada.
Despre care salvie vorbim? Da, Black&Blue are tulpina as zice indigo, dar am vazut si la alte salvii culoarea asta albastru inchis. Ce mai fac salviile tale?? Imbratisari si zile imbelsugate 🙂
Vai ce de soiuri de rosii, care mai de care mai interesant!
Galustele alea arata demential, nu cred sa fi mancat vreodata, in zona din care sunt eu nu se fac, dar astea din poza mi-au facut cu ochiul :))